Vinyl

Våra vinylgolv är indelade i en baskollektion (SOFTSTEP) och en premiumkollektion (COREtec). Där finns något för alla smaker och plånböcker.

Mer information finns på kollektionernas egna sajter softstep.nu och coretec.nu.

COREtec är ”världens vackraste vinylgolv”. Med en exklusiv ytfinish och en specialutvecklad kärna för ökad komfort är detta ett premiumgolv av högsta klass. Sedan introduktionen i Sverige har vi byggt upp ett återförsäljarnät på drygt 100 butiker och antalet växer.
Konsumenterna uppskattar COREtec för designen och komforten. Den integrerade baksidan av kork sänker ljudnivån och understryker den lyxiga känslan.

COREtec är i en klass för sig och måste ses och upplevas i verkligheten.

Det är det enda vinylgolvet som kan utmana trägolv på riktigt i känsla och utseende.


SOFTSTEP är vår prisvärda baskollektion i vår egen design. Den består av tolv mönster med en lätt strukturerad yta och en mattlack på toppen. För ljuddämpning har vi integrerat en baksida i kork. Det gör att kunden slipper köpa och installera ett separat underlagsmaterial för sin installation.


SOFTSTEP är andra generationens vinylgolv som kallas rigid vinyl. Kärnan är inte ren vinyl utan är blandad med kalkstensmjöl vilket ger golvet maximerad formstabilitet.


SOFTSTEP matchar alla konkurrerande rigida vinylgolv på svenska marknaden. Men tack vare vår egenutveckling med köp direkt från tillverkaren kan vi hålla ett konkurrenskraftigt pris.

Scroll Up