Trägolv

Inget golvmaterial ger en så naturlig känsla som äkta trägolv. Att ha naturen under sina fötter är rent av själavårdande. Trä är ett levande material och ett trägolv följer med i ditt liv och åldras med behag.
260 OAK är en vacker kollektion ekparkett i majestätiskt format. Med hela 26 cm breda plankor ger 260 OAK ett starkt intryck i vilket rum som helst. Kollektionen har fyra varianter. Från klassiskt naturell, trendigt varmvit, mustigt rökt till antikgrå. Alla varianter har en supermatt lack för optimalt naturlig look. Vi använder genomgående Välinges 5G-låsning för enkel och snabb installation.
Se mer på 260oak.se!


#Karaktär är vår lagerkollektion för svenska marknaden. Kollektionen består av ett 15-tal olika trägolv för den nordiska smaken. Det mesta är i ek som är det överlägset mest populära träslaget, men vi har även några golv i ask.


Woodline Parquetry är vår äldsta trägolvsagentur. Vi har arbetat med dem i över 20 år och sålt flera miljoner kvadratmeter. Deras utbud är gigantiskt och produktutvecklingen är världsledande bland de stora tillverkarna.

Man arbetar sedan flera år med kemisk infärgning. Genom att låta färgen reagera med träets naturliga egenskaper får man en spridning av färgen som följer träets individuella form och struktur. Varje bräda behåller sin unikitet till 100%.

Woodline Parquetry:s produkter köps och levereras i fulla container från fabriken.

Besök deras sajt och njut av fantastiska trägolv.
Har du en bild på en golvyta kan du se hur golven skulle se ut på plats med hjälp av augmented reality (AR). 😊


Baltic Wood har vi arbetat med sedan de öppnade sin fabrik för ca 20 år sedan.

Härifrån hämtar vi våra basprodukter till vår lagerkollektion #Karaktär. Men vi levererar även sändningar direkt från fabriken för den som kan handla större kvantiteter åt gången.

Baltic Wood står för en smakfull design och en finish av högsta klass. Du kan se deras kollektion på deras sajt.

Scroll Up