Kakel

Vi erbjuder våra återförsäljare flera olika sätt att handla keramiska golv- och väggmaterial. Allt från fulla containerlass direkt från fabriken till enstaka paket från vårt lager i Sverige. Helt utifrån vad som passar bäst för dig som återförsäljare.

Med möjligheten att importera själv så kommer bästa förutsättningar att vara konkurrenskraftig både i tuffa prisförhandlingar och att ha tillgång till den absolut senaste designen.

För snabbare leveranser är man välkommen att handla från vårt lager i Falköping där vi har vårt grossistkoncept #tidlöst.


Vår senaste tillskott är MAGGIORE som fokuserar på granitkeramik i storformat. Med en effektiv logistik gör vi högsta kvalitet och senaste design tillgänglig för många fler budgetar.


Sedan har vi ett tiotal fabriker där vi är agenter och kan hjälpa återförsäljaren att importera direkt. Att ta över ansvaret som importör och minimera transportkostnader genom att köra varorna direkt från fabriken till butiken ger dig som återförsäljare bästa förutsättningar att sänka inköpskostnaderna maximalt. Vårt kontor hjälper dig hela vägen från orderläggning till lastning och frakt.

Våra huvudfabriker för import:

Scroll Up